Sidomukti, Salatiga

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sidomukti
—  Kecamatan  —
Locator Kacamatan Sidamukti ing Kutha Salatiga.png
Peta lokasi Kecamatan Sidomukti
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kota Salatiga
Pemerentahan
 - Jeneng Camat Nunuk Dartini, Spd, MSi;
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 4 kelurahan;

Sidomukti kuwe salah siji kecamatan nang Kota Salatiga, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Pembagian wilayah[sunting | besut sumber]

Kecamatan Sidomukti, Salatiga nduwe 4 kelurahan

  1. Kelurahan Dukuh
  2. Kelurahan Kalicacing
  3. Kelurahan Kecandran
  4. Kelurahan Mangunsari

Cithakan:Sidomukti, Salatiga