Sidorejo, Salatiga

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sidorejo
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kota Salatiga
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Sidorejo kuwe salah siji kecamatan nang kota Salatiga, Jawa Tengah, Indonesia.