Wikipedia basa Jerman

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
{{{jeneng}}}
Wikipedia-logo-v2-de.png
URL http://de.wikipedia.org/
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet

Wikipedia basa Jerman kuwe wikipedia edisi basa Jerman. Dong sasi Desember 2011, wikipedia kiye uwis duwe lewih sekang 1.323.000 artikel. Wikipedia kiye kuwe wikipedia paling gedhe ke-loro seuwise Wikipedia basa Inggris.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]