Proyek ensiklopedia internet

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Proyek ensiklopedia Internet yakuwe basis data gedhe sing isine kumpulan informasi penting tur akeh gunane sing bisa diakses liwat Jagad Jejaring Jembar. Ide gawe ensiklopedia bebas nggunakna Internet dimulai tahun 1993 karo proposal Interpedia; ensiklopedia kuwe direncanakna supaya akeh wong sing bisa aweh kontribusi nulis isine. Contone proyek ensiklopedia Internet yakuwe wikipedia.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]