Wikipedia basa Spanyol

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Wikipedia basa Spanyol
Wikipedia-logo-es.png
URL http://es.wikipedia.org/
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet

Wikipedia basa Spanyol yakuwe edisi wikipedia sing nganggo basa Spanyol. Neng wulan Desember 2011, wikipedia kiye nduweni luwih sekang 848.000 artikel. Wikipedia kiye dadi wikipedia nomer enem sing paling akeh artikele. Proyek kiye dimulai wulan Mei 2001.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]