Wikipedia basa Polandia

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Wikipedia basa Polandia
Logo of the Polish Wikipedia
Halaman Utama Wikipedia basa Polandia.
URL http://pl.wikipedia.org/
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet
Diluncurna 26 September 2001

Wikipedia basa Polandia (Cithakan:Lang-pl) yakuwe edisi Wikipedia sing nganggo basa Polandia. Wikipedia basa Polandia digawe tanggal 26 September 2001. Neng wulan Desember 2011, Wikipedia kiye nduweni artikel luwih sekang 848.000 artikel lan dadi Wikipedia terbesar nomer pitu (sewise Inggris, Jerman Perancis, Belanda, Italia, lan Spanyol ).

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]