Wikipedia basa Belanda

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Wikipedia basa Belanda
Logo Wikipedia bahasa Belanda
Halaman Utama Wikipedia bahasa Belanda.
URL http://nl.wikipedia.org/
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet
Diluncurna 21 Juni 2001

Wikipedia basa Belanda (basa Belanda: Nederlandstalige Wikipedia) yakuwe edisi Wikipedia sing nggunakna basa Belanda. Edisi kiye digawe tanggal 19 Juni 2001. Neng wulan Desember 2011, Wikipedia kiye nduweni 883.000 artikel, lan dadi 10 besar Wikipedia sing artikele paling akeh.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]