Wikipedia basa Sunda

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Wikipedia-favicon.png Wikipedia basa Sunda
Wikipedia-logo-v2-su.png
URL http://su.wikipedia.org/
Komersil? Ora
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet
Basa: Sunda
Sing duwe Yayasan Wikimedia
Status Aktif
Statistik: jumlah artikel 14.728
jumlah panganggo 5.526
jumlah kaca 29.020
jumlah gambar 388
jumlah pengurus 4
* per 15 Maret 2011

Wikipedia basa Sunda kuwe versi basa Sunda-ne ensiklopedia online Wikipedia. Wikipedia basa Sunda umume ngetutna peraturan-peraturan dasar Wikipedia basa Indonesia.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]