Wikipedia basa Italia

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Wikipedia Basa Italia
Wikipedia-logo-it.png
URL http://it.wikipedia.org/
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet

Wikipedia basa Italia yakuwe edisi wikipedia nggunakna basa Italia. Nang tanggal 6 Desember 2011, wikipedia kiye nduweni 866.000 artikel. Wikipedia kiye uga dadi wikipedia terbesar kelima sewise basa Inggris, Jerman, Perancis, lan Belanda sing artikele paling akeh.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]