Wikipédia basa Banyumasan

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
(Dialihna sekang Wikipedia basa Banyumasan)
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Wikipedia-favicon.png Wikipedia basa Banyumasan
Wikipedia-logo-v2-id.png
URL http://map-bms.wikipedia.org/
Komersil? Ora
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet
Basa: Banyumasan, Basa Jawa, Indonesia
Sing duwe Yayasan Wikimedia
Status Aktif
Statistik: jumlah artikel 13.056
jumlah panganggo 7.056
jumlah kaca 26.065
jumlah gambar 555
jumlah pengurus 2
* per 26 Oktober 2014

Wikipédia basa Banyumasan (utawa map-bms.wikipedia.org, map = rumpun basa Austronesia, bms = Banyumasan) kuwe ensiklopedia online Wikipedia sing disusun nganggo basa pengantar basa Banyumasan. Wikipedia basa Banyumasan umume ngetutna paugeran Wikipedia basa Indonesia. Wikipédia kiye mencakup sekabehe sub dialek kelompok basa Jawa bagian kulon utawa sing melebu tlatah propinsi Jawa Tengah sisi kulon ditambah sub dialek Banten Lor karo sub dialek Cirebon/Indramayu (Crebonan/Dermayon).