Wikipedia basa Perancis

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Wikipedia Basa Perancis
Wikipedia-logo-v2-fr.png
French Wikipedia screenshot.png
URL http://fr.wikipedia.org/
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet
Diluncurna 23 Maret 2001
Logo Wikipedia bahasa Perancis saat mencapai 1.000.000 artikel

Wikipédia basa Perancis (Wikipédia francophone utawa Wikipédia en français) yakuwe wikipedia sing nggunakna basa Perancis, dieja Wikipédia. Wikipédia basa Perancis digawe neng wulan Maret 2001, lan neng wulan Desember 2007 wis nduweni artikel luwih sekang 600.000 artikel. Seliyane kuwe uga dadi Wikipédia terbesar ketelu sewise Wikipédia basa Inggris lan Wikipédia basa Jerman. Neng wulan Desember 2011, jumlah artikele wis nganti 1.181.000 artikel.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]