Wikipedia basa Jepang

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Wikipedia basa Jepang
Wikipedia-logo-v2-ja.svg
Halaman Utama Wikipedia basa Jepang pada tanggal 1 Mei 2008
URL http://ja.wikipedia.org/
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet

Wikipedia basa Jepang (ウィキペディア日本語版 Wikipedia nihongo-ban?) yakuwe edisi Wikipedia sing nganggo basa Jepang. Cithakan:As of, Wikipedia kiye nduweni artikel luwih sekang 781.000 artikel[1], lan ndadikna Wikipedia nomer 6 sewise Wikipedia edisi basa Inggris, basa Jerman, basa Perancis, basa Polandia, lan bahasa Italia. Sewise diliput neng media massa Jepang sekang taun 2003 nganti 2004, Wikipedia basa Jepang mulai dikenal masyarakat Jepang.


Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "メインページ" (dalam bahasa Japanese). Wikipedia. http://ja.wikipedia.org/wiki/メインページ. Diakses pada 12 Maret 2011. 

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]