Tenjolaya, Bogor

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tenjolaya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bogor
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
23,83 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Tenjolaya kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bogor, Jawa Barat, Indonesia.