Leuwiliang, Bogor

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Leuwiliang
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bogor
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
61,77 Kilomèter pesagi -
122.352 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan 54 desa
11 kelurahan

Leuwiliang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bogor, Jawa Barat, Indonesia.