Leuwiliang, Bogor

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Leuwiliang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bogor
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 54 desa
11 kelurahan

Leuwiliang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bogor, Jawa Barat, Indonesia.