Cisarua, Bogor

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Cisarua
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bogor
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
63,73 Kilomèter pesagi -
124.614 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
1 kelurahan

Cisarua kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bogor, Jawa Barat, Indonesia.