Cigombong, Bogor

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Cigombong
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bogor
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
40,42 Kilomèter pesagi -
103.690 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Cigombong kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bogor, Jawa Barat, Indonesia.