Dramaga, Bogor

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dramaga
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bogor
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
24,37 Kilomèter pesagi -
111.119 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Dramaga kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bogor, Jawa Barat, Indonesia.