Ciampea, Bogor

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Ciampea
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bogor
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
51,06 kilomèter pesagi -
160.487 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Ciampea kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bogor, Jawa Barat, Indonesia.