Tegalrejo, Yogyakarta

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Tegalrejo
Negara  Indonesia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kota Yogyakarta
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
2,91 Kilomèter pesagi -
38.234 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
4 kelurahan

Tegalrejo kuwe salah siji kecamatan nang kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia.