Kraton, Yogyakarta

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kraton
Negara  Indonesia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kota Yogyakarta
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
17.575 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
3 kelurahan

Kraton kuwe salah siji kecamatan nang kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia.