Mantrijeron, Yogyakarta

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mantrijeron
Negara  Indonesia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kota Yogyakarta
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
33.406 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
3 kelurahan

Mantrijeron kuwe salah siji kecamatan nang kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia.