Gedongtengen, Yogyakarta

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedongtengen
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kota Yogyakarta
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
0,96 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
2 kelurahan

Gedongtengen kuwe salah siji kecamatan nang kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia.