Kotagede, Yogyakarta

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kotagede
Negara  Indonesia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kota Yogyakarta
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
3,07 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
3 kelurahan

Kotagede kuwe salah siji kecamatan nang kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia.