Sumbersari, Kayen, Pati

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumbersari
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Pati
Kecamatan Kayen
Kodepos
-
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Sumbersari kuwe salah siji desa nang Kecamatan Kayen, kabupaten Pati, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]