Tayu, Pati

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tayu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Pati
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 21 desa
- kelurahan

Tayu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pati, Jawa Tengah, Indonesia.