Margorejo, Pati

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Margorejo
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Pati
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 18 desa
- kelurahan

Margorejo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pati, Jawa Tengah, Indonesia.