Menyang kontèn

Cluwak, Pati

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Cluwak
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Pati
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Cluwak kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pati, Jawa Tengah, Indonesia.

Desa-desa[sunting | besut sumber]