Menyang kontèn

Batangan, Pati

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Kecamatan Batangan
Kabupaten
Kabupaten Pati
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kecamatan Batangan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pati propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Daerah Kecamatan Batangan kiye daerah pertanian lan nelayan, pengasilane sing akeh ya sekang pari lan tambak.

Desa-desa[sunting | besut sumber]