Kayen, Pati

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kayen
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Pati
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 17 desa
- kelurahan

Kayen kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pati, Jawa Tengah, Indonesia.