Kecamatan Petarukan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Petarukan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecamatan Petarukan
Kabupaten
Kabupaten Pemalang
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Petarukan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pemalang.



Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.