Randudongkal, Pemalang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecamatan Randudongkal
Kabupaten
Kabupaten Pemalang
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Randudongkal kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Pemalang. Kecamatan kiye penghasil tanduran cengkeh karo werna-werna woh.



Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.