Majenang, Cilacap

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
(Dialihna sekang Kecamatan Majenang)
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kecamatan Majenang
Kabupaten
Kabupaten Cilacap
Camat
Drs. Heroe Harjanto
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
16 /---

Kecamatan Majenang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Cilacap.

Desa-Desa[sunting | Owah sumber]

Kecamatan Majenang ketata sekang 18 desa yakuwe:

Majenang Forum[sunting | Owah sumber]

Majenang Forum gue forume wong-wong Majenang. Sapa bae yuh pada melu lan ngramekna forume wong-wong Majenang. Panjenengan kabeh bisa ndiskusikna apa baen nang Majenang Forum. Kanggo sedulur kabeh nang luar Majenang uga bisa melu nang forume tersebut. Sifate Majenang Forum terbuka kanggo sapa bae.

Pranala luar[sunting | Owah sumber]

(Indonesia) Majenang Online - Wadah Kebersamaan Anak Majenang

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.