Majenang, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Kecamatan Majenang)
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kecamatan Majenang
Kabupaten
Kabupaten Cilacap
Camat
Drs. Heroe Harjanto
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
16 /---

Kecamatan Majenang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Cilacap.

Desa-Desa[sunting | besut sumber]

Kecamatan Majenang ketata sekang 18 desa yakuwe:

Majenang Forum[sunting | besut sumber]

Majenang Forum gue forume wong-wong Majenang. Sapa bae yuh pada melu lan ngramekna forume wong-wong Majenang. Panjenengan kabeh bisa ndiskusikna apa baen nang Majenang Forum. Kanggo sedulur kabeh nang luar Majenang uga bisa melu nang forume tersebut. Sifate Majenang Forum terbuka kanggo sapa bae.

Pranala luar[sunting | besut sumber]

(Indonesia) Majenang Online - Wadah Kebersamaan Anak Majenang

Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.