Majenang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Majenang kuwi sawijineng kecamatan nang Kabupaten Cilacap sing letake paling ujung sebelah Barat Daya. Lan kabare nang taun 2011 arep memisahkan diri sekang kabupaten Cilacap arep ngedegena kabupaten dewek Bersama empat kecamatan ya kuwi: Wanareja, Kedungreja, Cipari, lan Sidareja