Majenang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Majenang kuwi sawijineng kecamatan nang Kabupaten Cilacap sing letake paling ujung sebelah Barat Daya. Lan kabare nang taun 2011 arep memisahkan diri sekang kabupaten Cilacap arep ngedegena kabupaten dewek Bersama empat kecamatan ya kuwi: Wanareja, Kedungreja, Cipari, lan Sidareja