Parembugan:Majenang, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kanggo sedulur kabeh, Cah2 Majenang ayo pada melu forume Cah2 Majenang nang [Majenang Forum]: http://majenang.hosted-forum.com

NEK SEDULUR KABEH NEK KENA SAKIT TIPES ANA TAMBANE JAMU NANG DESA CILACA-wanareja UMAEH PAK BASRI,PERSISE POM BESIN JEMBATAN 2 (LORO) TAKON SING GAWE JAMU TIPES PASTI NGERTI.