Salebu, Majenang, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Desa Salebu, Majenang)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Salebu
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Cilacap
Kecamatan Majenang
Wewengkon -
Pedunung -

Salebu kuwe salah siji desa nang Kecamatan Majenang, Kabupaten Cilacap, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Salebu terdiri dari ampah kambi bukit-bukit, sing neng ampah persawahan, sing neng bukit kebon karet. Penghasilane wong-wong akeh sing dadi TKI nang luar negri, akeh sing gawe gula jawa, petani, pegawai. Nah sing menarik industri omahan, akeh neng kene, ana saleh, lanting, lan piti. Misale ana penyuluh sing yahud, bisa diperbaiki kemasan dan rasane.