Cithakan:Komunitas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
map-bms.wikipedia.org

Mangga manjing ...

Mangga nglengkapi Wikipédia Basa Banyumasan, sedulur kabéh olih nambah, ngobah, nyisipna mbuh tulisan utawa gambar, sing penting apa baén sing dimuat kuwe ora nyalaih aturan pemeréntah, agama, tata krama lan liya-liyané, artiné sing pantes-pantes utawa wajar tur cocok karo ketentuan Wikipedia. Mangga uga deleng halaman takon (FAQ) sing cokan dadi pitakonan, uga halaman bantuan (hélp) kanggo nggolét bantuan nyunting nang Wikipedia Banyumasan kiyé. Kanggo njajal mangga njajal nyunting nang Kothak Njajal! Isi Wikipedia kuwé debawah naungan Lisénsi Dokuméntasi Bébas GNU, dadi aturané bébas ning sing manut aturan umum karo bertanggungjawab. Deleng uga aturan-aturan Hak Cipta sing ngatur bab latar belakang hak cipta, sumber terbuka karo isi bébas.
Mangga kakang-kakang, mbekayu-mbekayu ...

Nulis/Ngisi artikel
Sugeng maca - Aturan - Hak Cipta - Nggawe halaman anyar - Nyunting kaca/halaman/artikel - Nerjemahna artikel - Panduan tata artikel - Tata basa/ejaan - Artikel sing dejaluk - Daftar artikel dasar/wajib

Bab Wikipedia
Wikipedia - Wikimedhia - Pengumuman - Dopokan/Warung kopi - Anggota - Pangurus - Milis - Kliping (Wikipedia nang Médhia Massa) - Mangga de-etung cacaeh suntingan Rika! - Sumbangan dana