Wikipedia:Penjalukan artikel

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Gtk-redo-ltr.svg WP:NJALUK
Artikel sing dejaluk
Sugeng teka nang kaca penjalukan artikel Wikipedia!

Nang kaca kiye Rika teyeng njaluk digawekna artikel anyar sing durung ana nang Wikipedia basa Banyumasan.

Sedurung Rika njaluk

  • Goleti dhisit. Wikipedia kuwe jembar banget, goleti dhisit nggo mastikna nek artikel sing dejaluk pancen durung ana.
  • Goleti sepisan maning. Nek Wikipedia basa Banyumasan durung nduwe artikel kuwe, Rika teyeng nggoleti nang mesin pencari sing disenengi, terus Rika nidhokna maring kene ben temuane Rika teyeng ditambahna maring Wikipedia. Wikipedia basa sejene ndeyan uwis duwe artikel sing Rika kepengini, nek kaya kuwe, tulung dicantumna versi Wikipedia kuwe mau ben penerjemaeh Wikipedia teyeng nerjemahna kami dapat artikel sing dejaluk kuwe.
  • Kerjakna tugas atawa PR Rika dhewek. Wikipedia dudu panggonan nggo njaluk judul tugas akhir, skripsi, atawa mengerjakna PR-e Rika.
  • Aja dopokan nang kene. Kaca kiye nggo njaluk digawekna artikel. Nek kepengin dopokan apa takon bab artikel atawa Wikipedia, dopokane nang kaca dopokane artikel sing demaksud, atawa nang kaca Dopokan.

Cara njaluk artikel

  • Tulisna penjaluke Rika. Pilih baen subbagian sing pas (misale Budaya) lan tulisna penjaluke Rika nganggo format *[[Jeneng artikel]]. Nek ana, sertakna uga alamat situs liyane sing bisa dadi rujukan nggo gawe artikel mau.
  • Nek sumbere sekang Wikipedia basa sejen. Nek artikel sing dejaluk Rika uwis ana nang Wikipedia basa liyane, weneih pranala maring artikel kuwe mau, nganggo format *[[Jeneng artikel]] ([[:en:Jeneng artikel nang nggon liyane mau]]). Misale, *[[Cosmopolitan (majalah)]] ([[:en:Cosmopolitan (magazine)]]), kuwe hasile: Cosmopolitan (majalah) (en:Cosmopolitan (magazine)).
  • Aja nulis informasi pribadi. Aja nglebokna alamat email, alamat umah, apa maning nomor tilpun.
  • Sing sabar. Artikel sing dejaluk Rika ora bakal langsung metu, tulung sing sabar gole ngenteni jalaran artikel nang Wikipedia tuli digawe nang penyunting sukarela alias ora debayar.

deleng uga:


Agama lan Kepercayaan[besut sumber]

Kristen[besut sumber]

Paskah[besut sumber]

Islam[besut sumber]

Buku[besut sumber]

Budaya[besut sumber]

Sistem penulisan[besut sumber]

Film/Serial[besut sumber]

Genre film[besut sumber]

Daftar[besut sumber]

Misteri dan alam gaib[besut sumber]

Makhluk hidup[besut sumber]

Hewan[besut sumber]

Ilmu[besut sumber]

Astronomi[besut sumber]

Biologi[besut sumber]

Ekologi[besut sumber]

Geologi[besut sumber]

Matematika[besut sumber]

Ekonomi[besut sumber]

Kedokteran[besut sumber]

THT Kesehatan Ibu & Bayi

Hukum[besut sumber]

Akuntansi[besut sumber]

Indonesia[besut sumber]

Tokoh kelahiran Indonesia[besut sumber]

Tokoh sing wis ana nang Wikipedia basa Inggris, ningen durung ana nang Wikipedia basa Banyumasan.

Keturunan Indonesia[besut sumber]

Kendaraan[besut sumber]

Olahraga[besut sumber]

Stadion[besut sumber]

Otomotif[besut sumber]

Cithakan:Col-3

Kelas-kelas balapan[besut sumber]

Tim balap GP2/GP3[besut sumber]

Cithakan:Col-3

Tim balap motor[besut sumber]

Tim balap IRL[besut sumber]

Tim reli WRC[besut sumber]

Tim balap NASCAR[besut sumber]

Cithakan:Col-3

Tim balap lainnya[besut sumber]

Pariwisata[besut sumber]

Pariwisata di Asia[besut sumber]

Peristiwa[besut sumber]

Indonesia

Kependudukan[besut sumber]

Politik[besut sumber]

Portal[besut sumber]

Seni[besut sumber]

Musik[besut sumber]

Album[besut sumber]

Lagu[besut sumber]

Celine Dion[besut sumber]
Mariah Carey[besut sumber]
Heart[besut sumber]
Guy Sebastian[besut sumber]

Selena[besut sumber]

American idol[besut sumber]

Wikipedia[besut sumber]

Tokoh[besut sumber]

Cithakan:Col-3

Indonesia[besut sumber]

Keluarga Keynes[besut sumber]

Raja Tibet[besut sumber]

Petenis[besut sumber]

Raja Burma[besut sumber]

Pegolf[besut sumber]

Pemain sepak bola[besut sumber]

Pemain sepak bola Hong Kong[besut sumber]

Cithakan:Col-3

Aktor/Aktris[besut sumber]

Band[besut sumber]

Penyanyi[besut sumber]

Ibu lan Bapak Negara Filipina[besut sumber]

Tokoh liyane[besut sumber]

Cithakan:Col-3

Bintang YouTube[besut sumber]

Liyane[besut sumber]

Narnia[besut sumber]

Karakter Narnia[besut sumber]

Pangonan nang Narnia[besut sumber]

Harry Potter[besut sumber]

Lain-lainnya[besut sumber]


Wikipedia:Penjalukan artikel/Melengkapi artikel templat

Bertopik kendaraan

en:Template:BMW motorcycles Cithakan:BMW motorcycles en:Template:BMW pre war Cithakan:BMW pre war en:Template:Toyota cars Cithakan:Toyota cars en:Template:Suzuki United States Cithakan:Suzuki cars en:Template:GM Daewoo timeline Cithakan:Daewoo cars en:Template:Honda Cithakan:Honda en:Template:Mitsubishi Motors vehicles Cithakan:Mitsubishi en:Template:CanGG Cithakan:CanGG en:Template:Governors-General of Australia Cithakan:Governors-General of Australia en:Template:Monarchs of Spain Cithakan:Monarchs of Spain en:Template:Presidents of Spain Cithakan:Presidents of Spain en:Template:Monarchs of Denmark Cithakan:Monarchs of Denmark


Kothak Panganggo sing urung ana tulisna baen nangkene.

Urung digawe[besut sumber]

Kothak Panganggo bermasalah[besut sumber]