Wikipedia:Anggota

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Anggota kuwe sebutan kanggo kabeh sing wis kedaftar nang daftar anggota utawa sing wis duwe/nggawe kaca anggota/account. Anggota sing aktif ialah sing wis tau aweh tulisan/artikel, nyunting tulisan/artikel utawa sing wis tau aweh kontribusi sing kecatet nang wikipedia edisi basa Banyumasan kiye.