Wikipedia:Tata basa/ejaan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Kabeh tulisan nang Wikipedia basa Banyumasan kudu nganggo basa Banyumasan gel, termasuk angger tulisane/artikel kuwe sekang terjemahan. Mangga dewaca artikel Tata Basa Banyumasan kiye.

Deleng uga[besut sumber]

mBalik ming: Kaca Utama