Wikipédia basa Banyumasan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Wikipédia Basa Banyumasan)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wikipedia-favicon.png Wikipedia basa Banyumasan
Wikipedia-logo-v2-id.png
URL http://map-bms.wikipedia.org/
Komersil?Ora
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet
Basa:Banyumasan, Basa Jawa, Indonesia
Sing duweYayasan Wikimedia
StatusAktif
Statistik:jumlah artikel 13.374
jumlah panganggo 13.574
jumlah kaca 29.366
jumlah gambar 483
jumlah pengurus 1
* per 30 November 2020

Wikipédia basa Banyumasan (utawa map-bms.wikipedia.org, map = rumpun basa Austronesia, bms = Banyumasan) kuwe ensiklopedia online Wikipedia sing disusun nganggo basa pengantar basa Banyumasan. Wikipedia basa Banyumasan umume ngetutna paugeran Wikipedia basa Indonesia. Wikipédia kiye mencakup sekabehe sub dialek kelompok basa Jawa bagian kulon utawa sing melebu tlatah propinsi Jawa Tengah sisi kulon ditambah sub dialek Banten Lor karo sub dialek Cirebon/Indramayu (Crebonan/Dermayon).