Wikipedia basa Rusia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Wikipedia basa Rusia
Wikipedia-logo-v2-ru.svg
URL http://ru.wikipedia.org/
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet

Wikipedia basa Rusia yakuwe edisi wikipedia sing nganggo basa Rusia. Neng wulan Desember 2011, wikipedia kiye wis nduweni luwih sekang 790.000 artikel. Wikipedia kiye manggon neng nomer wolu sekang daftar wikipedia sing akeh artikele. Proyek kiye mulai digawe neng wulan Mei 2001.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]