Wikipedia basa Arab

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Wikipedia basa Arab yakuwé .[1]


Delenga uga[sunting | Owah sumber]

Réferènsi[sunting | Owah sumber]

  1. ^ [referensi]

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.