Cithakan:Country data Jerman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Jerman kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Germany.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Jerman Jeneng artikel utama (Jerman)
flag alias Flag of Germany.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Germany.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
empireFlag of the German Empire.svgFlag of the German Empire.svg
bundWar ensign of the German Empire Navy 1848-1852.svgWar ensign of the German Empire Navy 1848-1852.svg
WeimarFlag of Germany (3-2 aspect ratio).svgFlag of Germany (2-3).svg
1933Flag of the German Reich (1933–1935).svgFlag of German Reich (1933–1935).svg
NaziFlag of the German Reich (1935–1945).svgFlag of the German Reich (1935–1945).svg
alliedMerchant Flag of Germany (1946-1949).svgFlag of Germany (1946-1949).svg
EUAGerman Olympic flag (1959-1968).svgGerman Olympic flag (1959-1968).svg
navalNaval ensign of Germany.svgNaval Ensign of Germany.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
DEU (deleng) DEU Jerman
GER (deleng) GER Jerman
German (deleng) German Jerman
Germany (deleng) Germany Jerman
Deutschland (deleng) Deutschland Jerman

Conto cara nganggo

  • {{flag|Jerman}} Jerman
  • {{flagicon|Jerman}}Bendera Jerman

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Jerman|empire}} Jerman
  • {{flagicon|Jerman|empire}}Bendera Jerman

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|DEU}}Bendera Jerman
  • {{flagcountry|DEU}} Jerman
  • {{flag|DEU}} DEU

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: