Cithakan:Country data Jerman Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Jerman Barat kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Germany.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Jerman Barat Jeneng artikel utama (Jerman Barat)
flag alias Flag of Germany.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Germany.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
navalNaval ensign of Germany.svgNaval ensign of Germany.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
FRG (deleng) FRG Jerman Barat
West German (deleng) West German Jerman Barat
West Germany (deleng) West Germany Jerman Barat

Conto cara nganggo

  • {{flag|Jerman Barat}} Jerman Barat
  • {{flagicon|Jerman Barat}}Bendera Jerman Barat

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|FRG}}Bendera Jerman Barat
  • {{flagcountry|FRG}} Jerman Barat
  • {{flag|FRG}} FRG

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: