Cithakan:Country showdata

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Cithakan kiye digunakna kanggo ndokumentasikna Cithakan country data. Deleng Cithakan:Country data Indonesia nggo contone.