Cithakan:Country data Indonesia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Indonesia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Indonesia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Indonesia Jeneng artikel utama (Indonesia)
flag alias Flag of Indonesia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Indonesia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
navalNaval Jack of Indonesia.svgNaval Jack of Indonesia.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
IDN (deleng)Cithakan:Country data IDNCithakan:Country data IDN
INA (deleng)Cithakan:Country data INACithakan:Country data INA
RI (deleng)Cithakan:Country data RICithakan:Country data RI
Republik Indonesia (deleng)Cithakan:Country data Republik IndonesiaCithakan:Country data Republik Indonesia
NKRI (deleng)Cithakan:Country data NKRICithakan:Country data NKRI
Indo (deleng)Cithakan:Country data IndoCithakan:Country data Indo

Conto cara nganggo

  • {{flag|Indonesia}} Indonesia
  • {{flagicon|Indonesia}}Bendera Indonesia

Nggunakna alias pengalihan