Cithakan:Flagcountry

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

{{country data {{{1}}} | flagcountry/core | variant = | size = | name = }}

[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Cithakan kiye nampilkna bendera lan jeneng negara, terpranala maring artikel negara bersangkutan.

Cara nganggo[besut sumber]

Negara (wajib)
Parameter 1 mengidentifikasi negara berdasarkan jeneng atawa kode tiga-huruf (ISO 3166-1 alpha-3)
Conto jeneng: {{flagcountry|Perancis}} →  Perancis
Conto kode negara: {{flagcountry|FRA}} →  Perancis
Varian gambar bendera (opsional)
Parameter 2 digunakna kanggo nampilna jenis bendera sing sejen.
Conto: {{flagcountry|Perancis|free}} →  Perancis. Nang conto kiye, bendera Free France (1940-1945) teridentifikasi sekang parameter ke loro, "free". Daftar varian kanggo saben negara dicantumna nang kaca cithakan terkait, kaya cithakan:Country data Jerman.
Tampilan teks (opsional)
Gunakna parameter name= kanggo ngganti tampilan teks.
Conto: {{flagcountry|Perancis|name=C'est la France}} →  C'est la France
Ukuran (opsional)
Gunakna parameter size= kanggo ngganti ukuran sekang ukuran standare.
Conto: {{flagcountry|Perancis|size=40px}} →  Perancis.

Implementasi[besut sumber]

cithakan kiye nggunakna cithakan data sing ana nang Kategori:cithakan data negara, sing mengandung data apa sing arep ditampilna (misal: cithakan:Country data Perancis), lan pemformat cithakan:Flagcountry/core, sing mengandung logic bagaimana nampilna data kuwe.

cithakan terkait[besut sumber]