Cithakan:Country data Perancis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Perancis kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of France.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Perancis Jeneng artikel utama (Perancis)
flag alias Flag of France.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of France.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
ancientFlag of France (XII-XIII).svgFlag of France (XII-XIII).svg
modernFlag of France (XIV-XVI).svgFlag of France (XIV-XVI).svg
royalFlag of the Kingdom of France (1814-1830).svgNaval Ensign of the Kingdom of France.svg
restaurationPavillon royal de France.svgPavillon royal de France.svg
freeFlag of Free France (1940-1944).svgFlag of Free France (1940-1944).svg
vichyFlag of Philippe Pétain, Chief of State of Vichy France.svgVichyFlag.svg
navalCivil and Naval Ensign of France.svgCivil and Naval Ensign of France.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
FRA (deleng) FRA Perancis
France (deleng) France Perancis
Prancis (deleng) Prancis Perancis

Conto cara nganggo

  • {{flag|Perancis}} Perancis
  • {{flagicon|Perancis}}Bendera Perancis

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Perancis|ancient}} Perancis
  • {{flagicon|Perancis|ancient}}Bendera Perancis

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|FRA}}Bendera Perancis
  • {{flagcountry|FRA}} Perancis
  • {{flag|FRA}} FRA

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: