Cithakan:Country data Perancis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Perancis kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of France.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Perancis Jeneng artikel utama (Perancis)
flag alias Flag of France.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of France.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
ancientFlag of France (XII-XIII).svgFlag of France (XII-XIII).svg
modernFlag of France (XIV-XVI).svgFlag of France (XIV-XVI).svg
royalNaval Ensign of the Kingdom of France.svgNaval Ensign of the Kingdom of France.svg
restaurationPavillon royal de France.svgPavillon royal de France.svg
freeFlag of Free France (1940-1944).svgFlag of Free France (1940-1944).svg
vichyVichyFlag.svgVichyFlag.svg
navalCivil and Naval Ensign of France.svgCivil and Naval Ensign of France.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
FRA (deleng) FRA Perancis
France (deleng) France Perancis
Prancis (deleng) Prancis Perancis

Conto cara nganggo

  • {{flag|Perancis}} Perancis
  • {{flagicon|Perancis}}Bendera Perancis

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Perancis|ancient}} Perancis
  • {{flagicon|Perancis|ancient}}Bendera Perancis

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|FRA}}Bendera Perancis
  • {{flagcountry|FRA}} Perancis
  • {{flag|FRA}} FRA

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: