Cithakan:Country data Kekaisaran Jerman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kekaisaran Jerman kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the German Empire.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kekaisaran Jerman Jeneng artikel utama (Kekaisaran Jerman)
flag alias Flag of the German Empire.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the German Empire.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
navalWar Ensign of Germany (1903–1919).svgWar Ensign of Germany 1903-1918.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Kekaisaran Jerman}} Kaiserliche Marine
  • {{flagicon|Kekaisaran Jerman|naval}}Bendera Kekaisaran Jerman

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
kekaisaran Jerman (deleng) kekaisaran Jerman Kekaisaran Jerman

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kekaisaran Jerman}} Kekaisaran Jerman
  • {{flagicon|Kekaisaran Jerman}}Bendera Kekaisaran Jerman

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: