Cithakan:Country data Nazi Jerman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Nazi Jerman kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Germany (1935–1945).svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Nazi Jerman Jeneng artikel utama (Nazi Jerman)
flag alias Flag of German Reich (1935–1945).svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of German Reich (1935–1945).svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1933Flag of the German Reich (1933–1935).svgFlag of German Reich (1933–1935).svg
navalWar Ensign of Germany (1938–1945).svgWar Ensign of Germany 1938-1945.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Nazi Jerman}} Kriegsmarine
  • {{flagicon|Nazi Jerman|naval}}Bendera Nazi Jerman

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
Nazi Jerman (deleng) Nazi Jerman Nazi Jerman

Conto cara nganggo

  • {{flag|Nazi Jerman}} Nazi Jerman
  • {{flagicon|Nazi Jerman}}Bendera Nazi Jerman

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Nazi Jerman|1933}} Nazi Jerman
  • {{flagicon|Nazi Jerman|1933}}Bendera Nazi Jerman

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|Nazi Jerman}}Bendera Nazi Jerman
  • {{flagcountry|Nazi Jerman}} Nazi Jerman
  • {{flag|Nazi Jerman}} Nazi Jerman

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: